top of page

Hoş Geldiniz!

Bizi Tanımak İsteyen Müşterilerimize Merhaba.


Sizlere grafik tasarımı , matbaacılık ve promosyon alanında hizmet vermekteyiz.


Bu sayfada sizlere yaptığımız işlerden ve sipariş aşamalarından bahsedeceğiz. Denow Ajans Matbaacılık olarak biz Öncelikle matbaa ürünleri sekmesi altında; Kartvizit, Antetli Kağıt, Cepli Dosya, Zarf, Küp Bloknot, Tutkallı Bloknot, Spiralli Defter, Sertifika, Makbuz & Form, Unutmayınız Notluğu, Unutmayınız Kartı, Teşekkür Kartı, Bilet, Broşür, El İlanı, Katalog, Afiş, Sticker, Ürün Etiketi (Label), Magnet, Amerikan Servis, Kitap Ayracı, Karton Çanta, Kutu, Oto Paspas, Oto Kokusu ve Halı Yıkama Etiketi ürünlerinin tasarım ve baskısını yapmaktayız.



Sırada promosyon ürünlerimiz var.


Promosyon ürünleri sekmesi altında; Takvim, Defter & Ajanda, Spiralli Defter, Kalem & Kalem Seti, Bloknot Çeşitleri, Anahtarlık, Mouse Pad, USB Bellek, Powerbank, Rozet, Çakmak, Kupa Bardak, Karton & Plastik Bardak, Karton Bardak Tutacağı (sleeve), Bardak Altlığı, Karton & Kağıt Çanta, Bez Çanta & Kese, Tela Bez Çanta, Tişört ve Şapka ürünlerimizle kurumsal firmaların müşterilerine kendilerini hatırlatacağı, akılda kalıcı marka olma yolunda destek vermekteyiz. Logo ve mottolarının basılı olduğu promosyon ürünlerimizle müşteri kitlelerini memnun etmek için çalışıyoruz.


Peki Ya Bireysel Müşteriler?


Kurumsal müşterilerimizin dışında elbette ki bireysel müşterilerimiz için de hizmet verdiğimiz bir sekmemiz var. Kişiye Özel Ürünler; Tişört, Bez Çanta, Kupa Bardak, Magnet, Puzzle, Oscar Ödülü gibi seçeneklerde bireysel müşterilerimiz için özel tasarım ve baskılarla müşteri memnuniyetimizi geliştiriyoruz.


Küçük işletme veya Esnaflar?


İki menü başlığına ayırdığımız bu kategoride hizmet alanımız oldukça genişliyor.


Bunlardan ilki; Restoran & Kafe Ürünleri: Menü, Broşür, Pipet, Stick Şeker, Peçete, Islak Mendil, Çorba Kabı, Dürüm Kutusu, Hamburger Kutusu, Sadakat Kartı, Sipariş Formu ve Amerikan Servis. Restoran ve kafelerin hemen hemen baskılı her ihtiyacını bizimle çözebileceği bir ürün yelpazemiz var.

İkinci menü başlığımız ise; İç & Dış Mekan Baskı: Foreks, Branda, Folyo ,Roll Up, One Way Vision, X Banner, Örümcek Stand Duba Çeşitleri ve Bayrak Çeşitlerimiz. Çoğu ürün küçük işletme ihtiyacı gibi görünse de aslında büyük firmaların da ihtiyaç kategorisine girer.

Hizmetlerimizde Sınırlama Yok!

Matbaa ürünleri , promosyon ürünleri, iç & dış mekan baskı, restoran & kafe ürünleri veya kişiye özel ürünler sekmesi dışında baskıya dair bir ihtiyacınız olursa bizlere ulaşabilir ve danışabilirsiniz.


Sorularınız olursa bizlere yazın, puan vermeyi unutmayın .

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page